Mirë së erdhet në blogun tim!


Më quajnë Laura dhe jetoj në Itali. Që nga rinja kam dashur gjuhë dhe kultura të huaja dhe më pëlqen t’i mësoj ato.

Mbaj mend që si fëmijë kisha shpikur një kurs për t’i mësuar dialektin e gjyshes sime që jetonte në malet e Alpeve te Dolomiteve një shokun time që jetonte buzë detit 600 km larg dhe nuk kishte dëgjuar kurrë një fjalë të asaj gjuhe.

Këtë pasion më bëri që të filloja një rrugë shkollore dhe një profesion. Unë jap mësim anglisht në shkollën e mesme të ulët dhe italisht për të huajt në CPIA (qendra krahinorë për arsimimin e të rriturve) dhe në institucione të tjera private.

Kam shumë miq që vijnë nga pjesët më të larmishme të botës dhe shumë prej tyre kanë vështirësi për të mësuar italisht. Takova miq të tjerë duke bërë mësime në internet ose duke udhëtuar dhe disa prej tyre po mësojnë italisht sepse dëshirojnë të levizin në Itali. Ky blog është krijuar për të gjithë ata.

Vetëm një email na ndan!

Nëse dëshironi të më kontaktoni për të marrë informacion në lidhje me mësimet e mia në internet, për t’u abonuar në newsletter time ose thjesht për të përshëndetur, plotësoni formularin më poshtë!


Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *